1.2.2019

17.10 Jaksaa, ei jaksa, jaksaa, ei…

Muutama energinen päivä takana ja uupumus on ottanut jälleen valtaansa. En oikein tiedä mistä tämä johtuu. En pysty keskittymään työtehtäviin ollenkaan. Teen virheitä koko ajan. Ja kun huomaan tekeväni virheitä, alkaa minua enemmän ärsyttämään. Haukottelen jatkuvasti ja pidän pidempiä taukoja. Mieli tekee temppujaan ja päässä soi ”en jaksa” koko ajan. En saa käännettyä ajatuksia parempaan suuntaan, vaikka olen yrittänyt.

Aloin huolestumaan työkunnostani toden teolla tehdessäni meidän myynnille yhteenvetoa viime vuodesta. Yhteenvedon lähestyessä loppuaan, huomasin luvuissa jotain outoa. Minulle selvisi, että olin ottanut ylös kaikki tapahtumat ja luvut vuodelta 2017. Päätin, että pidän tehtävästä taukoa ja aloitan iltapäivällä yhteenvedon tekemisen uudestaan. Kun iltapäivällä olin saanut kaiken ylös, huomasin jälleen luvuissa jotain omituista…olin kirjannut kaiken ylös vuodelta 2016. 


Tuijotin hämilläni näyttöä ja kirosin ääneen. Olin vihainen, mutta todella pettynyt. Mitä ihmettä nyt on tapahtumassa? Mikä minua vaivaa?

Sain nyt vihdoinkin tilattua itselleni ajan työterveyslääkäriin aiemmin sovittua tsekkauskäyntiä varten. 


4 kommenttia:

 1. Voimia sinulle! Hieno homma, että lähdit lääkärin arvioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, huomenna olisi sitten lääkäriaika.

   Poista
 2. Jollain ihmeen kaupalla löysyin blogisi. Blogisi aihe on hyvin ajankohtainen omassa elämässäni myös. Saan kyllä koluta blogisi ihan alusta asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hienoa että löysit blogini. Toivottavasti blogi pystyy antamaan vertaistukea elämääsi. Kaikkea hyvää sinulle ja voimia jaksamiseen :)

   Poista