1.1.2019

17.6 Uusi vuosi ja uudet kujeet?

Nopeasti tarkastellen kulunut vuosi on mennyt kaikista tasaisemmin vuoden 2014 sairastumisen jälkeen. Vuoden alussa minulla todettiin jälleen uusiutunut masennus, jonka seurauksena aloitettiin pitkäaikainen lääkitys. Kun tämän sain hyväksyttyä itseni kanssa, on kulunut vuosi mennyt kaiken kaikkiaan hyvin. Minulla on ollut hyvä olla. 

Työtehtävät ovat muovautuneet juuri minulle sopiviksi. Ajauduin työn innoittamana suorittamiseen, mutta havahduin siihen itse nopeasti. Olen selvästi oppinut tuntemaan rajani, eikä suorittamista ole sen jälkeen tapahtunut. Vuosi meni siis hyvin ja vuodesta 2019 uskallan odottaa myös hyvää 😊.


”Uusia kujeita”

Kuitenkin jotain uutta kaipaisin kovasti. Jotain tekemistä vapaa-ajalle, josta innostuisi ja saisin energiaa. Kuluneena vuotena minun on ollut jotenkin vaikea tarttua mihinkään uuteen vapaa-ajallani. En myöskään ole saanut aikaiseksi liikkua, mikä tekisi hyvää mielelle ja tietysti koko olemukselle.

Nyt tähän alkutalveen sain kuin sainkin järjestettyä jotain uutta! Ilmoittaudun Metsämieli-ohjaajan järjestämälle talvikurssille. Tähän sisältyy neljä tapahtumaa metsässä, jossa kävellään puiden lomassa ja tehdään erilaisia hyvinvointia tukevia harjoituksia. Odotan tätä oikein mielenkiinnolla, sillä julkisuudessa on paljon ollut esillä luonnon vaikutuksesta ihmisen mieleen ja hyvinvointiin.

Lisäksi ilmoittaudun Ilkka Koppelomäen ”Saa mitä haluat” -luennolle. En oikein ole ennen jaksanut ajatella mitään hyvinvointiin liittyviä luentoja, mutta tällaiseen törmäsin ja ajattelin kokeilla. Tässä lainattu esittely luennosta: "Saa mitä haluat, on ajatus siitä, että jokaisen on mahdollisuus toteuttaa omannäköistä elämää ja tehdä elämässään haluamiaan asioita, riippumatta siitä tuntuvatko ne nyt mahdottomilta. Se on sitä, että otat vastuun omasta elämästäsi. Ajatuksen ytimessä on ihmisenä kasvaminen ja elämästä nauttiminen jo ennen kuin mikään muuttuu."

Hyvää Uutta Vuotta 2019 kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti