29.11.2018

16.17 Päätös syksylle

Viikonloppuna alkaa jo joulukuu… Syksy on mennyt mielestäni tosi hyvin. Olen selviytynyt vastoinkäymisistä hienosti. Esimerkiksi yrittäjäksi opiskelu oli liian raskasta ja osasin lopettaa opinnot ajoissa. Mökkikaupan suhteen oli suuria pettymyksiä, mutta pääsin niistä melko nopeasti yli. Suorittaminen oli ajaa minut uupumuksen maailmaan, mutta onneksi heräsin tähän ajoissa. Työtehtäväni ovat alkaneet muotoutumaan ja koen olevani yritykselle tarpeellinen. Tehtävät tuntuvat myös hyville ja uusia asioitakin olen oppinut tämän syksyn aikana.

Epävarmuus poissa

Olen myös huomannut, että asiakastilaisuuksissa epävarmuuteni on ollut poissa. Tässä suhteessa olen selvästi palannut siihen aikaan, kun olen ollut oma itseni. Kun sairastuminen pikkuhiljaa alkoi, myös epävarmuus asiakastilaisuuksissa oli voimakasta.Hyvä olla

Nyt on sellainen tunne, että romahtamisen jälkeen ei ole näin pitkään sujunut hyvin. En tarkoita, että aina täytyisi olla hyvällä tuulella ja kaiken sujuvan ongelmitta... vaan olen osannut ”lukea” jaksamistani ja tehdä sen vaatimia oikeita ratkaisuja. Olen opetellut olemaan kiitollinen arjen asioista. Olen myös tehnyt paljon töitä, etten lähtisi negatiivisuuteen mukaan työpaikalla. Vielä on parannettavaa, mutta edistystä on tullut.

Marraskuinen pimeyskään ei ole tuntunut niin raskaalta kuin muina vuosina. Minulla on tällä hetkellä tosi hyvä olla. Tuntuu hienolta. Haluan uskoa, että tämä olotila säilyy pitkään.

”Kaikki on kohdallaan,
mul on all good everything”
-Cheek


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti