31.10.2018

16.11. Negatiivista ja positiivista


Vaikka viime viikkoina olen töitä tehdessäni uuvuttanut itseni (johtuu innostuneisuudesta), on minulla kuitenkin tällä hetkellä hyvä olla töissä. Mutta varsin monella muulla ei ole. Olen yrittänyt olla välittämättä siitä, mutta valitettavasti muiden huono olo välillä tarttuu minuun. Varsinkin viime viikkoina lähdin negatiiviseen ajattelutapaan täysillä mukaan. Kun on uupunut, niin helposti ajautuu itsekin siihen ja alkaa näkemään ja puhumaan asioista negatiivisesti. 

On kuitenkin kiva huomata muutos, joka on itsessäni tapahtunut pikkuhiljaa romahtamisen jälkeen. Vaikka kuinka olen ollut viime viikot uupunut, negatiivisuus on jäänyt aina työpaikalle. Myöskään työasiat eivät seuraa minua kotiin.

Positiivista energiaa

Viime viikonloppuna pääkaupunkiseudulla järjestettävä tapahtumamme on nyt ohi. Tapahtumassa oli niin hienoa olla töissä kuin muistinkin. Siellä työskentely on aivan erilaista kuin arkityöni. Vaikka tehtiin pitkää päivää, jaksoin hyvin joka päivä.

Tämä viikko on alkanut ihan eri tavalla. Sain viikonlopun tapahtumasta paljon positiivista energiaa, joka vaikuttaa mieleeni. Vaikka hieman on tapahtumaväsymystä, mieli on kuitenkin positiivinen. Olen aivan varma, että tähän positiivisuuteen on alkanut myös vaikuttamaan osallistumiseni ”Päivänpositiiviset” -ryhmään, josta aiemmin olen kirjoittanut. Sitä on alkanut jo helposti pitkin päivää ajattelemaan, että tämän minä laitan ryhmään illalla. Toivottavasti positiivisesta ajattelusta tulee tapa tämän ryhmän myötä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti