12.9.2018

16.3 Kasassa

Ihan mahtavia syysilmoja on ollut lähes joka päivä. Mökille ajaisi vain puolisen tuntia. Olisi ollut hienoa mennä istuskelemaan laiturille ja nauttimaan upeasta maisemasta. Mutta emme ole halunneet mennä sinne, koska tällä hetkellä on meneillään deadlineviikko tavaroiden palauttamiselle. En halua vahingossakaan olla mökillä samaan aikaan, kun tavaroita palautetaan. En vaan halua nähdä sitä ihmistä, joka ne on vienyt. Toivottavasti antamamme deadlinen jälkeen voimme hengähtää tämän asian tiimoilta.
Voinnin tarkistus

Kesän päätteeksi minulla oli aika työterveyteen. Miten viime kuukaudet ovat menneet ja miten olen jaksanut tehdä töitä. Kerroin lääkärille mitä kaikkea tässä on tapahtunut. Paljon pettymyksiä ja vaikeita hetkiä. Jouduin lopettamaan yrittäjyyskurssin, koska jaksaminen meni äärirajoille. Mökin suhteen on ollut kova pettymys, koska ostamamme irtaimisto oli viety pois. Lisäksi tyttären muutto on koskettanut syvältä.

Olen ollut tyytyväinen, että olen pysynyt kasassa. En ole romahtanut enkä vaipunut syvälle masennuksen kouriin. Muutama masennuspäivä oli kesällä, mutta selvisin niistä.

Lääkärin mielestä merkit näyttävät terveyden suhteen hyvälle. Yrittäjyyskurssin lopetus kertoi kyvystäni arvioida omaa jaksamista ja tehdä sen mukaan vaikea, mutta tärkeä päätös. Olin lääkärin kanssa samaa mieltä. Seuraavan kerran tarkastuskäynti olisi vasta tammikuussa. Toki jos vointiini tulee muutoksia, olen yhteydessä tarvittaessa.


2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi viime viikolla ja olen lukenut sen kokonaan läpi. Kiitos, että olet kirjoittanut. On ollut helpottavaa oikeasti tietää, etten ole ainut ja että pahimmasta vaiheesta voi päästä yli.

  Sinänsä tilanteemme ovat erilaiset, koska olen käytännössä ensimmäisessä "oikeassa" työpaikassani, jossa ehdin olla vajaan vuoden, kun jäin sairaslomalle masennuksen/uupumuksen takia. Ensin pidin sitä työuupumuksena, mutta tässä nyt vähitellen olen tajunnut, että kyllä se taitaa selkeämmin masennusta olla, eikä välttämättä edes kovin työperäistä. Varmaan joo työstressi yhtenä laukaisevana tekijänä, mutta kuitenkin.

  Haen vertaistukea netistä ja tämä sinun blogisi on ollut tosiaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ihanasta viestistäsi. On hienoa kuulla, että olet saanut vertaistukea blogistani. Työuupumuksesta/masennuksesta selviäminen vie oman aikansa...edelleen aion selviytyä vaikka välillä se tuntuu melko vaikealta. Kaikkea hyvää sinulle ja voimia toipumiseen!

   Poista