23.8.2018

15.12 Yrittäjäkurssi on alkanut


Kolme iltaa yrittäjäkurssia takana. Olo on tyytyväinen ja jopa innostunut. Olen huomannut pystyväni keskittymään koko illan ajan aiheeseen. Kuuntelen mielenkiinnolla opettajaa ja osallistun keskusteluihin. Mielenkiintoisia ihmisiä ympärillä, jokaisella haave omasta yrityksestä.

Aikataulu on melko tiukka. Kolme arki-iltaa, yhteensä kuusi viikkoa putkeen. Kotitehtävänä on tehdä liiketoimintasuunnitelma sekä erilaisia laskelmia. Suunnitelmaani liittyy paljon selvitettävää, sillä ideani vaatii tietynlaisia investointeja. Mutta enköhän minä selviä aikataulusta. Yritän ainakin.

Tänään kotimatkalla muistelin niitä aikoja, kun en yksinkertaisesti pystynyt sisäistämään uusia asioita. Aivot olivat niin täynnä, edes lähimuisti ei toiminut. Tästä syystä en vuosiin kuvitellut voivani opiskella mitään. Olen päässyt niistä ajoista hyvin eteenpäin. Nyt on ollut hienoa oppia aivan jotain uutta. Piristystä ilmassa

Tällä viikolla en ole ollut töissä niin väsynyt kuin viime viikolla. Väsymys johtui varmasti tyttären muutosta ja siihen liittyvästä jännityksestä. Olen nukkunut paljon paremmin ja olen ollut hyvällä tuulella koko viikon.

Pojalla on alkanut ammattikoulu hyvin. Saan jopa hänet aamuisin hereille, eikä myöhästymisiä ole tullut. Tytär on ollut usein yhteydessä, lähinnä tarvinnut apua asioiden järjestelyissä jne. Mutta hienoa kuitenkin, että ottaa yhteyttä.

Viikonlopusta on tulossa mahtava. Ohjelmassa on mm. toimia todistajana ystävien vihkimiselle ja Cheekin jäähyväiskonsertti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti