12.8.2018

15.10 Uusi vaihe elämässä

Tänään koitti se päivä, kun kannoimme tyttären laukut pakettiautoon muuttoa varten. Hän muuttaa toiselle puolelle suomea opiskelemaan. Tunteet ovat edelleen ristiriitaiset. Niin hienoa, mutta samalla niin haikeaa.

Olen koko kuluneen viikon yrittänyt ajatella hauskoja ja positiivisia asioita muutosta, jotta ei ottaisi niin koville. Tästä lähtien hiuksia ei ole joka paikassa niin paljon kuin ennen, kukaan ei syö eväitäni enää vahingossa, pyykkiä on paljon vähemmän pestävänä jne. Välillä kuitenkin kurkkua on puristanut ja lievästi ahdistanut.

Mieheni lähti viemään tytärtämme, jotta polkupyörä oli mahdollista ottaa mukaan uuteen kaupunkiin. Olin varma, että romahdan, kun auton perävalot näkyvät. Sain pidettyä itseni kasassa, eikä se ollutkaan niin kauheaa kuin kuvittelin.

Nyt iltaan mennessä ajatukseni ovat vain muuttuneet koko ajan positiivisemmaksi. Myös poikani aloittaa huomenna uudet opinnot ammattikoulussa. Eli kaikkea muutosta on ilmassa. 

Tästä alkaa uusi vaihe elämässämme. Jotain uutta ja erilaista 😊


2 kommenttia:

 1. Tsemppiä!
  Se tuntuu haikealta hetken mutta kohta huomaat miten ihanaa on olla vaan omassa rauhassa 😊
  Mutta ihanaa on sekin kun lapset tulee taas käymään😉
  Nim.m.Kokemusta om😂

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos kannustavasta viestistäsi. Kyllä tähän varmasti pian tottuu ja onneksi vielä kuopus asuu kotona. Parin viikon päästä näenkin jo tyttäreni, tuskin maltan odottaa :)

  VastaaPoista