5.7.2018

15.6 Jarrut päällä…


Haaveilen edelleen jostain uudesta työstä, joka toisi uutta tuulta työelämääni. Jotain, joka saisi minut innostumaan ja syttymään liekkeihin. Sellaista tunnetta työrintamalta kaipaan.

Paikkakunnallani järjestetään yrittäjäksi aikoville yrittäjäkurssi. Kurssin sisältö on todella mielenkiintoinen. Siinä tehtäisiin yritysideasta liiketoimintasuunnitelma ja opeteltaisiin sitä kautta perustamaan yritys. Olen tässä jonkin aikaa pyöritellyt yhtä ideaa päässäni ja tekisi mieleni hakea kyseiselle kurssille.Jokin kuitenkin estää minua toimimasta. Entä jos en jaksakaan töitten jälkeen käydä kurssilla? Lisäksi pelkään, että oma yritys veisi minut mennessään uupumuksen ääriin. Innostun niin kovin helposti ja silloin annan kaikkeni asialle. Pelkään myös masennusta. Nyt kun viimeisestä masennuskaudesta on kulunut jo jonkin aikaa, pelkään että lääkityksestä huolimatta nämä kaudet tulevat kuulumaan elämääni. Miten silloin kykenisin toimimaan yrittäjänä? Olla vastuussa, että yritys pyörii masennuskaudesta huolimatta.

Jotenkin on sellainen olo, että koettu työuupumus ja masennuslääkitys rajoittavat tulevaisuuden suunnitelmia. En uskalla luopua vanhasta, turvallisesta työpaikasta ja hypätä uuteen tuntemattomaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti