15.6.2018

15.3 Työtehtävien muutoksesta kulunut vuosi


Kesäkuun alussa tuli kuluneeksi vuosi, kun luovuin esimies- ja johtotehtävistä. Minut nimettiin työrooliin, jota ei aikaisemmin kukaan ollut talossamme päätyökseen tehnyt. Olin vain kiirevuosina haaveillut, että kyseinen työtehtävä olisi hyvä ja järkevä ratkaisu yrityksen kannalta perustaa.

Vuoristorataa

Melkoista vuoristorataa tämä viimeinen vuosi on ollut. On ollut työkokeilua, uupumusta, masennuksesta parantumista, uudelleen sairastumista ja epätoivoa. Lisäksi olen ollut aika hukassa työroolini suhteen. Olen myös etsinyt uutta työpaikkaa ja pohtinut mitä haluaisin tehdä ”isona”.Viimeisten viikkojen aikana olen huomannut, että työroolini on alkanut löytyä ja asettua paikoilleen. Myös työkavereille on alkanut kirkastua, että mitä minä teen. Olen alkanut tuntea itseni tarpeelliseksi, kuuluvani joukkoon. Työtehtäviä on riittävästi ja rutiinitöiden lisäksi on myös mielenkiintoisia tehtäviä. Työpäivät kuluvat nopeammin kuin kuukausiin. Pystyn jo keskittymään pidemmäksikin aikaan johonkin tehtävään. Tämä on ollut hieno huomata.

Kesäloma lähestyy

Heinäkuun alusta alkaen jään neljän viikon kesälomalle. Muutosta entiseen on lomalle jäämisessäkin. Olen monet vuodet ollut jo kesäkuun alusta niin poikki, että olen odottanut lomalle jäämistä kuin kuuta nousevaa. Useat kesälomat ovat menneet työvuodesta toipumiseen. Nyt ensimmäistä kertaa vuosiin tuntuu siltä, että kesäloma tulee todella äkkiä. En ole ollenkaan uupunut. Jospa tänä kesälomana teen muutakin kuin keräilen voimia töihin paluuta varten. 😊Ei kommentteja:

Lähetä kommentti