10.5.2018

14.25 Fiiliksissä


Viime viikonloppu oli ”se viikonloppu”, jota olimme poikani kanssa joulusta asti odottaneet. Joulupukki oli tuonut meille Cheekin jäähallikonserttiin liput, joka oli siis lauantaina Turussa. Lähdimme jo päivällä reissuun, koska meillä oli yöpaikat sukulaisten luona. Koko automatkan kuuntelimme meidän lempikappaleita ja arvuuttelimme mitä illalla kuulisimme konsertissa.

Olin varmuuden vuoksi hankkinut liput permannolta. Ajattelin, että 15-vuotias poikani voi sitten mahdollisesti ottaa etäisyyttä minuun, jos ei halua, saati kehtaa olla seurassani. Noista teineistä kun ei ikinä tiedä ;). Olin todella yllättynyt, että poikani vietti koko illan seurassani. Siellä me sitten jorasimme vierekkäin ihan fiiliksissä. Meillä oli tosi kivaa.

Olin miettinyt etukäteen, että mahtaako konsertista tulla minulle liian tunteikas. Tuleeko tunteet pintaan, sillä olen vaikeina hetkinä kuunnellut niin paljon Cheekin kappaleita saaden niistä voimaa. Onneksi näin ei tapahtunut ja sain nauttia täysillä konsertista.

Kaikista hienointa kuitenkin oli se, että meillä oli hieno reissu poikani kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti