22.4.2018

14.22 Piristystä ja väsymystä


Toisen lääkkeen lopetuksesta on kulunut jo muutama viikko ja energiatasoni on noussut. Nykyään jaksan tehdä kokonaisen työpäivän ihan hyvin. Iltapäiväväsymys työpäivän aikana on lähes kokonaan poissa. Tämä on hieno juttu.

Työpäivän päätyttyä iskee väsymys. Kun pääsen kotiin, teen nopeasti ruokaa perheelleni. Ruokailun aikana sohva huutaa jo syliinsä houkuttelevasti. Kun olen syönyt, rojahdan sohvalle uupuneena. Nukun maksimissaan puoli tuntia. Toisinaan pidän vain silmiä kiinni enkä nukahda. Sekin on jo mielestäni edistystä.

Levottomia öitä on edelleen vähän väliä. En tiedä mistä ne johtuvat. Olen saanut ohjeeksi, että jos on muutama levoton yö peräkkäin, on ”putki” katkaistava iltalääkkeellä. Tällöin nukun kunnolla ja saan katkaistua levottomuusputken. Näin ei kerry univelkaa ja pidän omaa jaksamista yllä.

Lomalle

Otimme äkkilähdön ja lähdemme huomenna etelän lämpöön. On hienoa lähteä matkalle koko perheen voimin. Jos tällä matkalla ei ärsyyntyminen olisi niin pinnassa kuin alkuvuoden matkalla. Odotan eniten sitä, että ei tarvitse aamuisin herätä kellon soittoon. Lisäksi tuntuu mahtavalta, että ei tarvitse viikkoon tehdä ruokaa...sopii minulle oikein hyvin! Loman jälkeen täytyykin alkaa valmistelemaan tyttären lakkiaisia. 

Mukavaa huhtikuun loppua lukijoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti