11.4.2018

14.20 Lääkärin soitto


Olimme sopineet työterveydessä, että lääkäri soittaa minulle, kun kaksi viikkoa on kulunut lääkkeen lopetuksesta. Toiveena olisi, että työpäivän loppupuolella oleva väsymys ja saamattomuus loppuisivat. Lääkäri siis aiemmin epäili, että kyseinen lääke voisi vaikuttaa minuun tuolla tavalla.

Kaksi viikkoa on kulunut tosi nopeasti

Vieroitusoireista kirjoitinkin aiemmin ja niitä tosiaan oli jonkun verran. Nyt ne ovat pääosin loppuneet. Yöt ovat vielä hieman levottomia. Ilokseni olen huomannut, että olen nyt kahtena työpäivänä jaksanut tehdä töitä kahdeksasta neljään. Keskustelimme lääkärin kanssa tästä havainnosta ja toivomme nyt molemmat, että lääkkeen lopetus on tosiaan vaikuttanut positiivisesti. 

Edelleen lääkäri korosti, että jos mielen kanssa tulee ongelmia, on minun oltava yhteydessä häneen. Muussa tapauksessa olen syömättä kyseistä lääkettä ja seuraava tsekkauspalaveri olisi kesän lopulla. Aika hienoa! Toivottavasti nuo kaksi energistä työpäivää olisi vain alkua ja iltapäiväväsymys jäisi pois. 

Jäljellä on enää vain masennuslääkityksen käyttö. Ja sen käyttäminen on kuulunut tästä vuodesta lähtien minun normaaliin arkeen. Sen olen jo hyväksynyt. Onneksi lääke sopii minulle ja pitää minut normaalina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti