8.4.2018

14.19 Liskojen yöt


Kakkoslääkityksen lopetuksesta on kulunut nyt reilu viikko. Ensimmäisinä päivinä ei ollut mitään vieroitusoireita. Ihmettelin, voiko näin tosiaankin olla, kunnes ns. liskojen yöt alkoivat. Olen nyt monta yötä nukkunut tosi levottomasti. On ollut niin kylmä, ettei kaksi peittoakaan ole tahtonut riittää. Kun paleleminen on loppunut, on alkanut levoton pyöriminen ja hikoileminen. Olen herännyt aamuisin yöpuku märkänä.

Työpäivät ovat menneet tosi hyvin, ei minkäänlaisia oireita. Mutta iltaisin on alkanut päänsärky ja huono olo. Ruoka ei ole oikein maistunut. Nyt pari viimeistä päivää on ollut kuumeinen olo. Tosin, eihän sitä tiedä, vaikka sitä olisikin tulossa kuumeeseen. Sen verran tässä kaikenlaisia tauteja on ympärillä pyörinyt. Mutta uskoisin, että kyse on vieroitusoireista.

Onneksi mieleen ei lääkkeen lopetus ole vaikuttanut. Lääkärihän sanoi, että normaalit vieroitusoireet tulee kestää. Mutta jos lääkkeen lopetus käy psyykkeen päälle, niin silloin lääkitys olisi aloitettava uudelleen. Enköhän minä kestä nämä vieroitusoireet, ei ne loputtomiin kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti