3.4.2018

14.17 Sekavia ajatuksia


Minulla on sekavia ajatuksia tulevaisuudesta. En oikein tiedä mitä haluaisin tehdä. Löytäisinkö jonkun mieluisan työpaikan itselleni? Aloittaisinko yrittäjän elämän?  Tosin, en tiedä edes minkä toimialan yritystä haluaisin pyörittää. 

Tunnen olevani loukussa. Loukussa nykyisessä työpaikassani. Haluan tehdä jotain uutta, mutta en keksi mitä tekisin. Olen käynyt silloin tällöin mol.fi -sivustolla. Luen työpaikkailmoitukset joka sunnuntai lehdestä. Mietiskelen, mikä uusi ala voisi minua kiinnostaa. Tutkin koulutusvaihtoehtoja. Mieheni lukee minulle ilmoituksia myytävistä yrityksistä. Ihan kuin mikään ei kiinnostaisi minua tällä hetkellä. Yritän koko ajan keksimällä keksiä jotain. Ehkä pitäisi keskittyä vaan elämiseen ja luottaa, että vielä minulle jokin uusi työtilanne koittaa.

Samaan aikaan yritän löytää positiivisia asioita nykyisestä työpaikastani. Listasinkin nuo plussat ja miinukset aiemmin. Ihan kuin olisin keksimällä keksinyt plussa-aiheisia asioita paljon enemmän kuin miinuksia. Ne miinuksethan olivat tosi painavia. En oikein usko asioiden muuttuvan. Osaisinko kuitenkin olla välittämättä miinuksista?  Sulkea korvat ja silmät keskittymällä vain omaan tekemiseeni? Jättää negatiiviset asiat omaan painoarvoonsa ja olla välittämättä niistä. Ehkä sekin voisi muuttaa asioita paremmaksi vai haluanko vain uskotella itselleni näin?

Joka tapauksessa, olen mielestäni ottanut askeleen eteenpäin. En ole aiemmin edes käynyt työpaikkailmoituksia lukemassa, saati koulutusvaihtoehtoja tutkimassa. Hyvä minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti