6.9.2017

12.9 Työterveys saa arvosanan 10

Kolme vuotta on pitkä aika. Olen saanut työterveydessä hyvää palvelua alusta asti. Minua on kuunneltu, eikä murheitani ole aliarvioitu. Minut on otettu tosissaan alusta lähtien. Olen saanut käydä samalla lääkärilläkin alusta asti. Se on ollut hienoa, sillä tapaukseni on ollut melko poikkeuksellinen. Poikkeuksella viittaan siihen, mistä tämä kaikki sai alkunsa. ”Oikeudenkäyntiin”. Minun ei ole tarvinnut kertoa asioita uudelleen ja uudelleen, vaan lääkärini muistaa kaiken. Olen tuntenut alusta asti, että minusta on pidetty hyvää huolta.Lääkitys jatkuu edelleen

Seurantapalaverissa oli myös hienoa kuulla, että seurannat jatkuvat terveyteni osalta. Näin varmistutaan, että mitään takapakkeja ei pääsisi syntymään.

Lääkityshän minulla jatkuu edelleen. Sillä ei ole mikään kiire lopettaa. Annokset on pienennetty. Aamulääkityksen olen ohjeen mukaan saanut puolitettua ja iltalääkityskin on enää suuruudeltaan ¼ annos aikaisempaan verrattuna. Minulle on kerrottu, että ainakin puoli vuotta siitä, kun elämä tuntuu hyvälle, mennään samalla annoksella. Tammikuussa minulla on tilannekatsaus psykiatrilla lääkityksen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti