1.9.2017

12.8 Seurantapalaveri työterveydessä

Tähän työkokeiluun kuuluu seurantapalaveri työterveyslääkärin, -hoitajan sekä työnantajan kanssa. Palaverin tarkoituksena oli tehdä tilannekatsaus, miten minulla menee töissä ja tehdä päätös, onko työkokeilua tarve jatkaa syyskuun jälkeen.

Palaveriin oli mukava mennä, koska minulla on omasta mielestäni mennyt hyvin töissä. Ja kuten aikaisemmin olen kirjoittanut, on työtehtävien muutosten vuoksi iso taakka lähtenyt pois harteilta.

Palaverin alussa lääkäri haastatteli minua ja kerroin kaiken mahdollisen työtilanteestani. Lääkäri oli positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen puolestani. Esimies oli sitä mieltä, että olen palautunut entiselleni. Hän kertoi myös, että on tarkoituksella jarrutellut asioita, että saan palautua rauhassa. Intoa kuulemma minulla olisi enemmän tehdä töitä, kuin töitä on ollut.

Tämä oli mukavaa kuultavaa. Yhteistuumin palaverissa päätettiin, että työkokeilua ei tarvitse jatkaa syyskuun jälkeen. Työterveys on kuitenkin mukana vielä parantumisprosessissani, ja soveimme lokakuulle tapaamisen.Asiakaspalaverissa

Meillä oli tällä viikolla myös asiakastapaaminen, jossa sain olla mukana. Oli hienoa tuntea olevani kunnossa. Minua ei jännittänyt yhtään, enkä epäröinyt tuoda asioita esiin. Sain itselleni hyvää fiilistä ja varmuutta palaverissa, että olen palautunut entiselleni. Ja niin minusta tuntuu.

Sain myös kokea esimieheni arvostuksen olevan entisellään, kun hän esitteli meidät muut palaverissa mukana olleet. Koin olevani edelleen tärkeä yritykselle. Jos minulla sittenkään ei ole pysyvää leimaa otsassani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti