26.9.2017

12.13 Uusi vastuutehtävä

Olen intoa täynnä. Edellisviikon väsymyksestä ei ole tietoakaan. Väsymys oli ja meni. Nyt olen täynnä energiaa. Tekisi mieleni hyppiä ja pomppia ilosta. Sain tänään uuden vastuutehtävän, josta olen innoissani. Tuntuu todella hienolta. Ehkä minulla ei sittenkään ole sitä pelkäämäni leimaa otsassa.

Kun miettii työnantajan kannalta kuluneita vuosia, täytyy sillä olla hyvä luottamus, että antaa minulle näin vastuullisen tehtävän. Työnantaja ottaa myös riskin, koska ”ainahan” on olemassa se vaara, että masennus ja työuupumus palaavat takaisin. Vai olenko minä todellakin muuttunut niin paljon työtehtävien muutoksen johdosta, että minulle uskaltaa antaa uuden vastuutehtävän. Ilmeisesti olen!Olin eilen ystäväni kanssa lenkillä ja kerroin hänelle uudesta tehtävästä. Puhuttiin, kuinka esimerkiksi vuosi sitten kaikki oli vielä sekavaa. Että mitä elämässä oikein tapahtuu ja olenko ikuisesti sairas. Selviänkö koskaan, sillä valoa tunnelin päässä en vaan nähnyt.

Viimeinen työkokeiluviikko

Lokakuun alusta minulle astuu virallisesti uusi työnkuva voimaan. Työkokeilu on ollut onnistunut. Meillä oli työterveydessä palaveri, jossa todettiin, että työkokeilua ei tarvitse jatkaa. Kaikki on mennyt hyvin. Tässä on hyvä esimerkki, että työtehtävien muutoksella on ollut iso merkitys. Kokonaiset kolme vuotta yritin monesti palata aina samoihin tehtäviin, siinä epäonnistuen. Arvet sisimmässäni ovat olleet niin syvällä ja estivät minua toimimasta entisessä tehtävässäni.

Aamulla...

lähdin innoissani töihin. Tänään siis julkistettiin meidän uusi palvelu ja se, että minä otan vastuun tästä. Tsemppibiisi uhkuu voimaa, luottamusta ja itsevarmuutta. Sitä kuuntelin täysillä koko työmatkan. Töihin oli mukava mennä.

Mä annan kaiken,
kun enempää ei oo
Tajuuksä kuka sun edessä seisoo,
Alpha omega, Alpha omega
Kovempi, parempi, nopeempi, vahvempi
-Cheek

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti