3.6.2019

19.1 Kesäkausi alkaa

Viikonlopun jälkeen mieli on hieman jopa korkealla – lupakohan tämä hyvää?! Ja ihan mahtavaa, kesäkuu on alkanut. Kesäloma on lähempänä kuin sitä uskoisikaan. Hankimme viime syksynä kesämökin ja olemme nyt olleet siellä yhden yön ja sitten muutamia iltoja/päiviä. Meiltä kotipihasta mökkipihaan ajaa vajaat 40 minuuttia. Eli tuntuu siltä, että mökki on aivan tuossa vieressä.

Syksyllä mökin ostamisessa kävi niin kuin kävi. Ostimme sen irtaimistoineen, mutta kun saavuimme mökille, niin se oli lähes tyhjä. Hyvin on kuitenkin nuo synkät muistot jääneet taakse ja mökki tuntuu aivan ihanalta.

Ensi viikonloppuna pidän mökillä ystävieni kanssa siivousviikonlopun. Vaikka mökistä oli pidetty huolta kuin kultakimpaleesta, haluan kuitenkin pestä kaikki kaapit, ikkunat, lattiat jne. Ihanat ystävät ovat luvanneet tulla apuun. Toki samalla sitten syömme, saunomme ja istumme iltaa mökillä. Odotan kovin tulevaa viikonloppua.Toukokuu pelkkää selviytymistä

Toivottavasti tämä kesäkuu ja kesä ylipäätänsä olisi energiatasoltaan suurempi kuin toukokuu. Toukokuussa olin aika paljon jaksamisen äärirajoilla, jälleen kerran. Toivottavasti nyt jaksan kesälomaan asti (alkaa heinäkuussa). 

Mukavaa kesän alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti