30.4.2019

18.7 Lomalle lompsis

Tänään on vihdoin se päivä, kun hyppäämme junaan ja lähdemme kohti Vantaan lentokenttää. Illalla lähtee lento aurinkoon. Jotenkin tämä päivä tuli tosi äkkiä, en oikein ole osannut odottaa koko matkaa, kun keskittyminen on mennyt pääosin omaan hyvinvointiini.

Nyt viikko taas töitä takana viime kirjoituksesta. Olen ottanut sitä puolikasta masennuslääkettä aamuisin ja iltapäivällä sitten loput. Pahaolo on hiukan vähentynyt, mutta tilalle on tullut aamuinen päänsärky. Kai se on tätä kehon tottumusta tilanteeseen. 

Väsymys on edelleen olemassa. Joten olen vahvemmin sitä mieltä, että väsymys johtuu vakavasta raudanpuutteesta. Ferritiiniarvoni oli siis 10,1. En ole rautaa syönyt kuin vähän aikaa ja nyt olen pitänyt taukoa siitä. Rautatabletti sekoitti vatsani ja nyt tauon myötä tilanne senkin suhteen on rauhoittunut. Onneksi. Nestemäinen rauta odottaa minua nyt jääkaapissa lomalta palatessani. Aion koittaa sitä seuraavaksi.


Kuva meidän mökin laiturilta 27.4.2019. 

Olen aika hyvässä kunnossa lähtemään lomalle, vaikka sitä viikko sitten vähän pelkäsinkin. Hyvillä mielin siis lähden lomalle tänään. Odotan sitä, että saan olla vaan ja syödä hyvin. Mukavaa toukokuun alkua kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti