16.6.2017

10.4 Toinen työviikko takana

Nyt on kokonainen työviikko takana. Mieli on hyvä, minä selvisin! Kahtena päivänä otin tuntipankista tunteja ja lähdin aikaisemmin kotiin. Näinä päivinä kävin henkistä taistelua, että jaksanko neljään asti vai en. Päätin antaa kehoni puhua puolestani ja lähdin aikaisemmin kotiin. Nyt tuntuu, että ratkaisu oli hyvä. Jaksoin siis kolmena päivänä tehdä kahdeksan tuntia töitä. Hieno juttu. Sen kunniaksi syön nyt irtokarkkeja! On hyvä mieli.

On hassua työskennellä normaaliin tahtiin
Tulihan sitä silti ajateltua pitkin viikkoa kaikenlaista. Päällimmäisenä on tuntunut, että tarvitaanko minua enää työpaikalla? Aiemmassa työroolissani puhelin soi jatkuvasti, sähköpostia tuli koko ajan ja minulta kysyttiin paljon neuvoa ja ohjeita päivän mittaan.

Nyt minulle ei soita ketään, ei tule sähköpostia eikä kukaan kysele minulta mitään. Tuntuu todella hassulta tehdä töitä normaalia tahtia. Ja outoa, että ehdin miettiä ja tutkia asioita perusteellisesti. Tästä johtuen tuntuu, että tarvitaanko minua, vaikka työtehtäväni ovat tärkeitä. Välillä on jopa tuntunut tylsältäkin, koska olen niin monta vuotta elänyt työn viemänä, kiireessä.  Nyt voin suunnitella päiväni kulun. Tätä olen pitkään halunnut. Vie ilmeisesti vähän aikaa tottua normaaliin työtahtiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti