5.6.2017

10.1 Takaisin töihin

Söin rauhassa aamupalan ja laitoin itseni kuntoon. Katselin koko ajan kelloa. Oli hieman levoton olo.  En tiedä jännittikö minua vai ei. Lähdin ajelemaan toimistolle. Laitoin tsemppibiisin soimaan ja lauleskelin matkalla. Kun pääsin toimistoon sisälle, huikkasin hyvät huomenet kaikille.

Istahdin työpöytäni ääreen. Tuntui, kuin en olisi ollut ollenkaan poissa. Kaikki tavarat olivat samoilla, tutuilla paikoillaan. Mikään ei ollut muuttunut. Ensimmäinen työpäivä kuluikin s-postin purkamisessa ja kuulumisten vaihtamisessa. Kotiin päästyäni olin tosi väsynyt. Pienet päiväunet olivat paikoillaan.Toisena työpäivänä huomasin olevani väsyneempi kuin ensimmäisenä päivänä. Tuli pieni epävarmuus jaksamisen suhteen… Mitenköhän jaksan kokonaisen työviikon? Kuinka kauan kestää tottua työrytmiin? Mutta sallin tämän väsymyksen, onhan siitä ”ikuisuus”, kun olen viimeksi ollut koko työpäivän töissä.

Hyvillä mielin uuteen työviikkoon

Viikonloppu kuluikin ylioppilasjuhlien parissa. Ystäväperheen lapsi sai ansaitusti ylioppilaslakin. Autoin juhlien järjestelyissä voimieni mukaan. Oli tosi hienoa auttaa ja häärätä mm. leipomusten ja teltan kokoamisen parissa. Juhlat olivat onnistuneet ja viikonlopun jälkeen olin hyvillä mielin aloittamassa uutta työviikkoa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti