8.5.2017

9.15 Huono omatunto

Nyt kun vointini on alkanut kohota nopeaa vauhtia, on minulla osittain huono omatunto. Huono omatunto siitä, että olen sairaslomalla. Lapset lähtevät aamuisin kouluun ja mies töihin. Työkaverit elävät kiireistä aikaa töissä. Nukun enää vain joka toinen päivä päiväunet.

Vaikka tiedän, että en ole vielä täysin kunnossa, niin energisinä päivinä on sellainen olo, että jaksaisin tehdä töitä. Juuri näinä päivinä on huono omatunto tästä sairaslomasta. Jotenkin odotan jo töihin paluuta. Sitä, että pääsen aloittamaan uudet, mielenkiintoiset työtehtävät.

Olemme varanneet ajat sitten mieheni kanssa lomamatkan. Vielä pari arkipäivää ja lentomme suuntaa kohti Maltaa. Matkapäivät lähenevät ja matkakuume alkaa muistuttamaan olemassa olostaan. Tästä matkastakin on huono omatunto, vaikka ei saisi olla. Minun täytyy nyt ajatella itseäni ja nauttia lomasta sekä terveyden kohentumisesta. Jättää vaan huono omatunto unholaan, sillä olen oikeutetusti sairaslomalla. Kyllä ne työpäivätkin ja normaali arki pian alkavat.

Nyt on muistettava elää ja nauttia jokaisesta päivästä kerrallaan!


Kaikki kuolee, mut kaikki ei muista elää.
- Cheek


2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä blogistasi, olen lukenut sen kokonaan läpi. Minäkin olen kokenut työuupumuksen ja masennuksen, joten tarinassasi oli paljon tuttua. Karista huono omatunto harteiltasi ja lataa rauhassa akkujasi työn alkua varten. Nauti lomastasi, niin jaksat sitten taas töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Näin yritän tehdä :). Ja mukavaa kevään jatkoa sinulle!

      Poista