12.4.2017

9.7 Kevättä ilmassa

Väsynyttä olemustani ei ole kiva katsella. Vaikka olisin kuinka väsynyt, olen päättänyt, että en laiminlyö kasvojen hoitoa. Kasvot ovat tällä hetkellä todella raihnaiset, mutta hoidan niitä kuin ennenkin. Ehkä jonain aamuna minua katsoo vielä peilistä pirteän näköinen minä. 

Kävin joku päivä kirjakaupassa hoitamassa lasten kouluasioita. Samalla päätin, että nyt menen katselemaan mitä kevätuutuuksia kaupoissa on. Jos näkisi ihania kevään värejä ja löytäisin jotain pientä piristävää itselleni. Törmäsin vaaleanpunertavaan kevättakkiin. Mitään ajattelematta sujautin takin päälleni ja olemukseni oli heti raikkaampi. Ja ilmeeni kirkastui vielä enemmän, kun hintalapussa oli – 50%. Päätin tehdä ”sijoituksen” itseeni. Minulla oli myös aika parturiin. Matkalla mietiskelin, että uskaltaisinko tehdä jotain uutta? Eikä vaan niitä samoja toimenpiteitä, mitä aina tulen pyytäneeksi. Luottokampaajani taitoon voin täysin luottaa, siitä ei ole kyse. Vaan siitä, uskaltaisinko muuttaa tätä monta vuotta ollutta tyyliäni? 

No uskalsin minä ja nyt minulla on ns. pitkä polkkatukka. Olin erittäin tyytyväinen, kun lähdin parturista vaaleanpunertava kevättakki päälläni. Hymyilin itselleni auton peilistä ”Kyllä tämä tästä, minä selviydyn vielä”.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti