20.3.2017

8.13 Viidentoista tunnin yöunet…

Nyt tultiin yhtä lujaa alas kuin mentiin ylös. Ei tarvittu kuin yksi palaveri, ja uusi romahdus oli valmis. 

Pidimme vielä kolmannen palaverin esimieheni kanssa työtehtäviin liittyen. Nyt oli tarkoitus kirjata päätyötehtävät ylös. Meillä on tällainen vuosittainen tapa yrityksessä. Ja kun kaikki oli nyt mustaa valkoisella, päätös tuntui lopulliselta. Mikään työtehtäväni ei muutu. Jatketaan samaan malliin, tietysti hieman aina parantaen. En jaksanut alkaa enää keskustelemaan työtehtävien muutoksista, koska olin jo niin väsynyt aiheeseen. Toki minulle kerrottiin, että koskaan ei voi sanoa, etteikö työtehtäviä muutettaisi. Mutta näin jatkaisimme tästä eteenpäin. Pääasia kuitenkin olisi, että saisin itseni kuntoon ja parantuisin.


Tuo oli juuri sitä, mitä en olisi halunnut kuulla. Olen nyt tässä niin paljon yrittänyt tuoda asiaa esille, että en voi jatkaa esimiestyötä. En, koska traumatisoitunut stressihäiriö on tullut juuri siitä. En halua altistaa itseäni joka päivä mahdollisille tilanteille, kuten olen aiemmin tässä blogissa kirjoittanut. Tämä kuvastaa mielestäni hyvin sitä, että vaikka minun halutaan parantuvan (mikä on tietysti hienoa), ei minun kertomia asioita ja toiveita oteta vakavasti. 

15 tunnin yöunet

Päivä menikin rauhallisesti ja menin nukkumaan illalla yhdeksän aikaan. Kun kello soi aamulla, olin aivan uupunut. Päätin olla välittämättä periaatteestani ja laitoin töihin ilmoituksen, että olen kotona sängynpohjalla. Nukuin yhteen asti päivällä, eli viidentoista tunnin yöunet… Nyt ei ole kyllä kaikki kunnossa. Huomenna olisi lääkäri, onneksi varasin sen jo viime viikolla, enkä peruuttanut sitä.

Työterveydessä

Minut passitettiin sairaslomalle saman tien. En ole kuulemma työkykyinen, en edes puolta työpäivää. Näitä ylä- ja alamäkiä tulee nyt jatkuvasti. Tarvisko vaan luovuttaa töitten suhteen ja antaa kohtalon päättää mihin se elämäni vie?


Hän, joka keinussa jumalten keinuu
Välillä taivaan ja helvetin heiluu
Hän kokee huiput ja kuilut kun keinuu
Kun keinuu
Hän, joka selässä ristinsä kantaa
Kohtalon haltuun itsensä antaa
Hän kokee huiput ja kuilut kun keinuu
Kun keinuu

- Cheek


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti