17.3.2017

8.12 Ohhoh, mikä fiilis!

Kyllä tämän naisen fiilikset menevät sitten niin ylä- kuin alamäkeä. Viime viikonloppu oli superkiva! Jostain syystä olen löytänyt itseni lukemasta kirjaa, aiheena Aloe vera. En ole moneen vuoteen lukenut kirjaa, saati mitään lehtiartikkeleita. En ole myöskään opetellut pahemmin uusia asioita, koska en ole pystynyt. Eikä mikään ole myöskään oikeen kiinnostanut. Mutta jostain syystä olen lukenut tuota kirjaa puoleen väliin asti. En muista kauheasti yksityiskohtia, mutta yleinen fiilis on positiivinen. Halu auttaa muita

Olen jotenkin kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Sellaisina päivinä, kun minulla on hyvä olla, tekisi mieleni auttaa muita. Jotenkin haluaisin kääntää tämän kaiken kokemani muiden ihmisten hyväksi. 

Olen vierestä seurannut, miten Aloe vera tuotteena on tehnyt hyvää läheisilleni. Itse olen ollut epäluuloinen tuon luonnontuotteen suhteen. Jokin kuitenkin on saanut minut kyselemään aiheesta lisää ja tarttumaan tuohon kirjaan. No, henkiseen hyvinvointiin eivät mitkään luonnonihmeet varmastikaan auta, mutta jos alkaisin hellimään edes kehoani. Jos kehon hyvinvoinnin kautta sitä sitten saisin hyvää mieltä myös henkisesti. Edes vähän. 

Olen innoissani siitä, että olen innoissani

Mutta tosiaan, Aloe vera. Älkää lukijat pelästykö, ei minun blogista tule Aloe veran esittely- ja myyntiblogia. Halusin vaan kirjoittaa, että olen innoissani siitä, että olen innoissani! Jostain positiivisuus ja kiinnostavuus näitä tuotteita kohtaan on johtanut minut innokkaaseen oloon. Se tässä kaikista hienointa onkin :)

Jokin aika sitten psykiatri kehoitti minua keksimään jotain kivaa tekemistä itselleni. Olen ystäväni kanssa lenkkeillyt ja olemme miettineet mitä kivaa sitä voisi keksiä liikunnan lisäksi. Käsityöt eivät kiinnosta, eikä kielten opiskelu tms. Mutta, nyt minä taisin löytää jotain, joka minua kiinnostaa. Aloe vera. Eikä mitään väliä, vaikka innostus kestäisi viikon tai kaksi. Pääasia, että olen saanut jotain uutta tietoa ammennettua itseeni. Jos joku olisi minulle vuosi sitten sanonut, että luen kirjaa Aloe verasta, olisin nauranut päin naamaa, että ”en ikinä." 

Kohotampa maljan (vesilasin) itselleni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti