15.3.2017

8.11 Jahkailua

Terapiassa olen täynnä vihaa, pettymystä, itkua ja raivoa. On kuulemma normaalia tuntea trauman käsittelyn jälkeen näin. Olen niin pettynyt ja vihainen. En halua olla töissä tällä hetkellä ollenkaan. En jaksa, enkä halua. Kun pääsen töistä kotiin, alkaa itkettää. Olen niin poikki. Nukun päiväunet, jotta jaksaisin loppupäivän olla hereillä. 


Pitäisikö hakea sairaslomaa?

En kehtaisi rampata jatkuvasti lääkärissä, enkä kehtaisi jäädä sairaslomallekaan. Mutta on pakko varata lääkäri, sillä olen niin uupunut. Yritin varata omalta lääkäriltäni aikaa huomiseksi, mutta en saanut. Sain sen vasta viikon päähän. Päätin, että en mene töihin, vaan huilaan, sillä uupumus on niin kova. 

Aamulla kun heräsin, kyseenalaistin päätöstäni. Olenko minä tarpeeksi uupunut? Entä jos en olekaan tarpeeksi uupunut? Miten kehtaan kirjoittaa omailmoitus lomakkeeseen, että olen uupunut. Vaikka töissä tiedetään tämä, tuntuu kuitenkin siltä, että lintsaisin töistä. Kunpa olisi edes kuumetta tai kova flunssa. Mutta kun ei ole, niin ei ole. Lähdin töihin.


Töissä

Ensimmäinen tunti tuntui ihan sopivalta. Mutta sitten se väsymys iski. En olisi jaksanut tehdä mitään. Tuijotin koko ajan kelloa, ja tuntui, että se ei liiku eteenpäin. Ei sitten millään. Silmiä painaa ja keho tuntuu muutenkin raskaalta. Ruokatunti tuli ja silloin hiukan piristyin. Meillä on kiva eväsporukka, joten mukavat jutustelut saivat väsymyksen katoamaan puoleksi tunniksi. Kun olin syönyt, valuin työpisteelleni. Enää vähän aikaan, ja pääsen kotiin. 

Kotona menin suoraan sohvalle peiton alle huilaamaan. Jalkoja särki ja oli levoton olo. En saanut huilatuksi, joten päätin kirjoittaa tämän postauksen. 

Ensi viikolla menen lääkäriin. En peru sitä aikaa. Toisaalta, jos alkuviikko menee hyvin, voi olla turha mennä lääkäriin. En tiedä, tämä on tällaista päättämättömyyttä ja jahkailua. Minulla on psykiatrin vastaanotto vasta 1,5 viikon päästä. En usko, että jaksan tehdä töitä sinne asti. 

Onneksi on perjantai ja alkaa viikonloppu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti