19.2.2017

7.5 Energinen viikko, vihdoinkin!

Eilen varattiin jouluksi etelän matka. Muu perhe haluaa jouluna etelään. Minä olisin halunnut maata sohvalla ja syödä suklaata. Niin tyypillistä, enhän minä ole osannut kuvitella, että jaksaisin muuta tehdäkään kuin maata. Lupasin lähteä, koska muut haluavat etelään. Ehkä se tekee minullekin hyvää päästä pois maisemista. 

Sovittiin, että pidetään yllä joulumieltä ennen lähtöä ja laitetaan silti joulua kotiin sopivissa määrin. Eilen kaikki olivat iloisia, saatiin matka varattua. Hankalaa se oli, sillä olimme viime tipassa. Olin iloinen, mutta en siten kunnolla. 

Tunteet neutraalit

Tämä on justiinsa sitä, että tunteet ovat edelleen neutraalit. En tunne kunnolla mitään, vaan kaikki on tasaisen paksua. Harmaata. Mutta tein kompromissin ja uskon, että meillä on kivaa lomalla. Ympäristön vaihdos tekee varmasti hyvää meille kaikille. Ja se auringon paiste. Tuskin maltan sitä odottaa. 

On harvinaista, että kaikki haluavat samalle lomalle. Tyttäreltäni on jo ohi tuo teiniangstivaihe ja vahva itsenäistymisen tarve. Nyt hän siis jopa haluaa lähteä meidän kanssa etelään. Pojalla on murrosikä parhaillaan. Hän on kuitenkin ollut aina innoissaan lähtemään meidän ”kalkkisten” kanssa matkoille.

Energinen viikko, ihanaa

On ollut tosi energinen viikko. Pitkästä aikaa! Tosi kiva tunne, että on jaksanut töitten jälkeen jopa tehdä jotain! Olen pikkuhiljaa laittanut jouluvaloja, kuusen ja vähän koristeita sinne sun tänne. Ihan pikkuisen vaan, niin tulee jouluinen olo, vaikka etelän lämpöön olemmekin lähdössä. Jotenkin hassu fiilis, minulla ei ole matkakuumetta eikä mitään. Ehkä sitten, kun alamme pakkaamaan, niin todellisuus tulee vastaan ja se intokin jostain saapuisi. Tai olen siis varma, että saapuu!


Olen ollut myös innoissani siitä, että lapset (teinit) halusivat leipoa pipareita. Kyllä, molemmat. Minun tehtäväni oli vain paistaa piparit. Mutta olin tyytyväinen rooliini. Höpisin niitä näitä ja paistelin pipareita samalla, kun teinit leipoivat. Molemmat hymähtelivät teinien tapaan ”höhlälle” äidille. Minulla oli hyvä olla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti