15.2.2017

7.2 Innostuksen tunne kävi kylässä

Olen innoissani! Se on tunne, joka on ollut pitkään kadonnut. Olen löytänyt tämän kirjoittamisen. Tekee hyvää purkaa asioita mitä mielessä on. Ehkä tämä on sitä aivojen tyhjennystä, mistä neurologikin minulle puhui? Hyvältä tuntuu kirjoittaa ja purkaan vuosien takaisia asioita.

Huomasin olevani myös innoissani mieheni uudella hallilla. Sinne täytyisi suunnitella taukotupa ja toimivat varastotilat. Kävimme hallilla katselemassa ja suunnittelemassa. Voisin sanoa, että olin aivan innoissani. Ja kun huomasin olevani innoissani, sain siitä lisää energiaa. Ehkä sittenkin tunteet alkavat palautumaan! 

Olen innoissani! Ehkä sittenkin tunteet alkavat palautumaan!!!


Iltapäivälääkkeen lopettaminen

Iltapäivälääkkeen lopettamisesta on kulunut viikko ( marraskuu 2016 ). Vieroitusoireita on ollut hieman. Päässä sirisee välillä. Kun käännän pääni nopeasti, hieman huimaa. Yöllä hikoilen ihan vimmatusti ja aamulla olen viluissani märät yövaatteet päälläni. Onneksi saan nukuttua hyvin.
Mutta se pahin. Kahtena päivänä minua on vaan ärsyttänyt ihmiset. Pelottaa hiukan, toivottavasti tämä on vaan jotain hormonihäiriötä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti