6.2.2017

4.5 Vieroitusoireita vai mitä?

Pari päivää meni hyvin ilman lääkkeitä. Keskiviikkona alkoi ilmestyä lievää huimausta, niskat olivat jumissa, päässä vinkui ja ihan kuin olisi vähän itkettänytkin. Myös jalkapohjat kutisivat. Ajattelin, että tämä kuuluu lääkkeen lopulliseen lopetukseen. Vierotusoireitahan nämä ovat. Muutama päivä kului samalla linjalla.

Lauantaiaamuna kun heräsin, olo oli kuin vuosisadan krapulassa. Iltapäivällä olinkin sitten jo ”humalassa”. Huimasi, oli huono olo ja päässä sirisi. Kuin heinäsirkat olisivat soittaneet viulua pään sisällä. Olin eksynyt netin keskustelupalstoille ja luin, että vierotusoireet saattavat kestää jonkin aikaa. Kyllä minä kestän, olen lujatahtoinen ihminen. Vierotusoireet jatkuivat seuraavallakin viikolla. 


Olenko minä sairastunut uudelleen?
Vieroitusoireiden lisäksi minua alkoi itkettämään. Alkoi olla huono fiilis koko ajan. Kolmannella viikolla olikin kaikki huimaukset ym. oireet poissa. Paitsi, minua itketti koko ajan. Olin pahantuulinen, kaikki asiat ärsyttivät. Halusin olla yksin. Päässäni pyöri enää vain yksi ajatus. Olenko minä sairastunut uudelleen? Ei, en voi olla, juurihan minut todettiin terveeksi. 

Lääkityksen uudelleen aloittamien
Jonkin ajan kuluttua tilasin minua hoitavalle lääkärille ajan. Ihan varmuuden vuoksi. Halusin varmistaa, että onko itkuisuus vieroitusoireiden viimeistä vaihetta vai olenko mahdollisesti sairastunut uudelleen. Kuten pelkäsin, lääkäri totesi, että olen sairastunut uudelleen. 

Oli pettynyt olo
Oli tyhjä olo. Miksi tämä on näin sitkeessä? Miten kehtaan sanoa, että en sittenkään ole terve? Juurihan olin elämäni kunnossa. Ei siitä ole kauaa aikaa, kun olin hyppinyt riemusta, olin selättänyt masennuksen ja työuupumuksen. Aloitin lääkityksen uudelleen välittömästi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti