17.1.2017

2.6 Mitä helvettiä te tahdotte multa?

Olin niin loppu. Olin niin loppu elämääni. Työhön, jota tein ja perheeseeni. Tuntui, että minua revitään koko ajan joka paikkaan. Minulta vaaditaan joka paikassa jotakin. Minulta kysytään neuvoa tai mielipidettä joka asiaan. Töissä on kiire. Kiire saada kaikki valmiiksi. En saa työrauhaa, jotta voisin tehdä työni hyvin. Haluan tehdä ne superhyvin. 

Kotona on teini-ikään lähestyvät lapset. En jaksa heidän kanssaan. En jaksa tukea heitä. En jaksa väitellä ja antaa elämän ohjeita. En jaksa auttaa koulun kanssa. En näe enää mitään hyvää ympärilläni.


Antakaa minun olla rauhassa. Jättäkää minut rauhaan! 

Vihaan tätä työpaikkaa

Kaikki mehut viedään töissä. Se jokapäiväinen päätösteni kyseenalaistaminen. Se vie voimaa ja on muuttanut minua ihmisenä. Ennen innokkaasta ja positiivisesta ihmisestä on tullut haluton ja pottuuntunut. 

En jaksaisi tätä työtä enää. Istun vain kotona ja tuijotan televisiota. Kerään voimia, jotta jaksaisin hypätä taas aamulla samaan oravan pyörään. Teen työtä kovempaa kuin kukaan. En ole luovuttaja. Mitä helvettiä te vielä tahdotte multa? 

Miksi se ei riitä, että annan kaikkeni? Vihaan tätä työpaikkaa. Imette kaiken mehun minusta irti. Miksi kaikki valittavat minulle koko ajan? Minusta ei jää jäljelle enää mitään, kun pääsen kotiin. Antakaa minun olla rauhassa. Jättäkää minut rauhaan! 


Ja työmatkalla autossa soi lujaa:

Älä pyydä mitään.
Mitä helvettii te tahdotte multa?
Muuta kuin tulta
sitä mä syljen, syljen, syljen.
Älä pyydä mitään.
Mä oon vaan mä ja teen vaan mua ja musaa
Kovempaa kun kukaan
sitä mä syljen, syljen, syljen
...
...
Mä oon mä. En voi olla yhtään parempi tai enempää.
- Cheek


1 kommentti: